sunnuntai 25. tammikuuta 2015

365 päivän koodaushaaste

Vuodenvaihde on sellaista aikaa, kun tehdään lupauksia ja otetaan osaa erilaisiin haasteisiin. Päätin ottaa tähän siinä määrin osaa, että loin oman haasteen, jota en ole tosin kovin hyvin markkinoinut, mutta haaste on 365 päivän koodaushaaste.

Haaste ei sinänsä sido sinua mihinkään, eikä sinun tarvitse koodata koko vuotta, tarkoituksena on ainoastaan tuoda sinut lähemmäksi koodausta, ymmärtää perusasiat, ei tehdä sinusta huippukoodaria.

Yritin tehdä haasteesta mahdollisimman matalan kynnyksen haasteen, sillä useat ihmiset ovat Facebookissa, Twitterissä, Google plussassa, niin koodausympäristöihin pääsee näillä nimenomaisilla tunnuksilla, joten sinun ei tarvitse luoda omia tunnuksia niihin ja koska kyseessä on palveluita, niin voit jättää opiskelun kesken ja jatkaa sitten siitä mihin jäit. Lisäksi palvelut seuraavat edistymistäsi, tarjoaa erilaisia kunniamerkkejä ynnä muuta motivoivaa.

Täytyy myöntää, etten ole itsekään jaksanut vuoden vaihteen jälkeen paljoa koodata, mutta yritän parantaa alkuvuodesta niin, että koodaisin ainakin 2-3 tuntia päivässä, tietysti välipäiviä pitää pitää.

Mutta olet hyvin tervetullut koodaushaasteeseen mukaan. Lisätietoa löydät täältä, https://www.facebook.com/events/344458772393295 .

Suosittelen erityisesti perheen pienimmille, sanotaan 6-12 vuotiaille code.org -palvelua, siinä tutustutaan ohjelmointiin lapsille tutuilla hahmoilla.

Ei muuta kuin kääritään kaikki hihat ylös ja otetaan harppaus koodauksen maailmaan. #koodaushaaste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti