Tietoa minusta

Olen Jussi Jokinen (aka. Hobitti, Hobbit, n00bsaiboth), 34-vuotias mies Turun Portsasta. Olen ollut tietotekniikan kanssa tekemisissä noin 10-15 vuotta, opiskelun, töiden ja harrastusten merkeissä. Tietotekniikan lisäksi olen kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Olen oikeastaan vähän vasemmalle kallistunut vihreä, mutta piraatti. Tällä hetkellä olen erityisesti kiinnostunut Anonymous- ja Zeitgeist-liikkeestä, sekä virtuaalivaluutoista. Muuten, mitä tietotekniikkaan tulee, olen kiinnostunut tietoturvasta, avoimesta lähdekoodista ja web-ohjelmoinnista. Mottojani onkin, "it's all about open source" ja "small apps (services) to make your life easier".

Omin sanoin kuvailisin itseäni sellaisena ajattelevana yksilönä, sekä pöytälaatikko yrittäjänä, -poliitikkona ja -filosofina.

Tällä hetkellä pidän ns. lomaa tietotekniikan saralla, vaikka hankalaa se tuntuu olevan, ala on sen verran kiehtova ja mielenkiintoinen ettei siitä voi olla erossa. Mitä siis tällä hetkellä teen? Tällä hetkellä olen yksi autotehtaan sankareista, Uudessakaupungissa ja vapaa-ajalla tulee istuttua tietokoneen äärellä melkein 24/7, toki kuvioihin on tullut vaimo, longbordaus, Magic The Gathering ja läskipyöräily.

Varsinainen sovelluskehitys on nyt jäänyt vähän taka-alalle, muutamia nettisivuja olen silti tehnyt, ettei taidot pääse ruostumaan, mutta pääsääntöisesti olen kirjoitellut artikkeleita tietotekniikkaan liittyen. Blogin esittelyssä, ensimmäisessä postauksessa mainitsinkin ID:n, se on lempilapseni. Yritys, joka ei ole oikeastaan yritys, vaan kaikki paperiasiat hoitaa osuuskunta Ukko.

Mutta olen ihan mukava veikko, tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olen nopea oppimaan uusia asioita ja olen ulospäin suuntautunut. Luonteeltani olen positiivinen, rauhallinen, huumorintajuinen, nöyrä, ahkera ja tunnollinen.

Suuren osan elämästäni toki vietän näin virtuaalisesti, mutta näin virtuaalimaailmassa olenkin aika kova jätkä. Varmaan johtunee siitä, ettei minua juuri normaalissa elämässä näy, ellei sitten töitä oteta huomioon, muutoin vietän aikaani kotona, internetin syövereissä.

Lopuksi todettakoon, ikään kuin vinkkinä ettei blogiani kannata lukea pipo tai nuttura liian kireällä ja kaikkea blogissa mainittua ei kannata kokeilla kotona, en ainakaan ota siitä mitään vastuuta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti