lauantai 25. elokuuta 2018

Paistaa se aurinko välillä risukasaankin

Huomasin, ettei hetkeen ole tullut päivitettyä blogia, niin ajattelin tehdä tällaisen lyhyen koosteen vuoden tapahtumista.

Aloitetaan tämä esimerkiksi sillä, että elämä osaa välillä olla sellaista tasapainoilua elämän punaisella langalla ja että elämä on yllätyksiä täynnä.

Tiedän, että tämä on huonoa kielenkäyttöä, että jakaa yksittäiset lauseet kappaleiksi, mutta väliäkö sillä, kunhan viesti menee perille.

Aloitetaan vaikka siitä, että tapasin rakkaan vaimoni joulukuussa 2016 ja vaikka meillä on hyvin räiskyvä suhde, niin en voi vaan pitää näppejäni irti hänestä, hän on sen verran ihana. Ja niinhän sitä sanotaan, että vaikeuksien kautta voittoon, ja ehdin jo kuvitella, että tulisin olemaan ikisinkku, mutta toisin kuitenkin kävi.

Ja sitten kun tämä työttömyystilanne Suomessa on aika huolestuttavaa luettavaa, kaikkine aktiivimalleineen, niin minulla kävi sellainen onnenkantamoinen, että päädyin autotehtaan sankariksi, Uuteenkaupunkiin, kesällä 2017, enkä ole mitenkään pahoittanut mieltäni, sillä autotehtaalla on ollut yllättävän mukavaa ja niin, parempi olla vakituisessa kokopäivätyössä, kuin kotona pyörittelemässä peukaloita.

Tietysti se, että kun käy kerran kokopäivätyössä mahdollistaa myös sen, että voi vähän hassata tai törsätä rahaa enemmän mitä työttömänä, niin tästä oikeastaan syntyi ajatus sille, että loin pitkästä aikaa omat kotisivuni sekä itselleni, että tälle pöytälaatikkoyritykselleni, joka kantaa nimeä infected-design.

Käykää tarkistamassa sivut,

jussijokinen.info
infected-design.net

Mutta ei muuta tällä kertaa, elämä hymyilee pitkästä aikaa ja olen "tavallaan" rahoissani, mutta keskusta- tai kokoomuslaista minusta ei silti saa.

#autotehtaansankari, #valmetautomotive #uusielämä, #vaimo, #infected-design, #id




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti